Wij zijn een middelgroot architektenburo met een personeelsomvang van gemiddeld 6 personen. Een familiebedrijf, opgericht in 1918, met een bijzonder brede basis op het gebied van woningbouw, scholenbouw en utiliteitsbouw. Maar ook particuliere woningen en verbouw maken een belangrijk onderdeel uit van ons opdrachtenpakket.

De succesformule? Luisteren naar mensen, naar wat zij belangrijk vinden en dit in de plannen toepassen.

Binnen het buro zijn de vakonderdelen naar de ambitie van de persoon verdeeld, waarmee wij een brede kennis in huis hebben op het gebied van slim en duurzaam bouwen. De gecombineerde kennis en kunde van ontwerpers, projectleiders en tekenaars bewijst zich in de grote affiniteit en ervaring op het gebied van o.a. duurzaam en energiezuinig bouwen, bouwregelgeving, kostenanalyse en planning en uitvoering. Dat wij ook nog mooie ontwerpen maken kunt u zien aan de vele afbeeldingen op deze website.

In 2000 hebben wij een voormalig kaaspakhuis betrokken. Dit rijksmonument onderging hiervoor eerst een flinke restauratie, die zodanig is vormgegeven en uitgevoerd dat een modern bedrijf er goed in kan functioneren. De monumentale ruimtes zijn licht en open gehouden, met behoud van het oude. Dit gebouw, onze dagelijkse werkplek, is immers ons beste visitekaartje.